Hej, verksamheten är nedlagd.
Av olika omständigheter har jag valt att under en period lägga ned verksamheten helt. Kommer ta hand om några av er som jag redan inlett en behandlingsserie av. De som fått hjälp av mig via VISCUS AB kan kontakta någon av naprapaterna här. De har här tillgång till de journalanteckningar som finns.

Önskar du bli meddelad när jag startar verksamheten igen, var vänlig skriv ett mail innehållande nedanstående uppgifter. Så skriver jag upp dig på en kontaktlista inför framtiden. Var vänlig kontrollera dina uppgifter noga så att det är möjligt för mig att kontakta dig.

  • Förnamn Efternamn
  • Telefonnummer
  • E-post

Om du önskar kontakta mig angående något, så går det bra att sammanfatta detta i mailet. Jag kontrollerar min e-post ett par gånger i veckan, återkommer så fort jag har tid.

Jag är osäker på när jag börjar ta emot kunder igen.

Mvh. Jörgen Magnusson
Leg. Naprapat
E-post: jorgen@goteborgnaprapat.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *